pühapäev, 15. jaanuar 2012

Kreemjas spinati-lõhepasta.

Absoluutselt kõige parem pasta, mida söönud ja teinud olen!




Vaja läheb:
* 250 g tagliatelle’sid (sobivad ka teised sordid)
* 100 g külmutatud spinatit
* 250 g lõhefileed
* 1 küüslauguküüs, peeneks hakituna
* 200 ml Farmi rõõska koort (35%)
* 75 g riivitud juustu
* u pool riivitud suvikõrvitsat (selle võib ka välja jätta, aga praegusel perioodil maitseb mul suvikõrvits kõikjal!)
* Soola, pipart

Keeda tagliatelle´sid soolaga maitsestatud vees, kuni need on poolpehmed ehk al dente. Paar minuti enne keetmise lõppu lisa külmutatud spinat. Seejärel kurna sõelal pastakeeduvedelikust.

Samal ajal lõika lõhefilee suurteks kuubikuteks. Kuumuta pannil küüslauk, lisa lõhekuubikud, maitsesta soola ja pipraga ning prae paar minutit. Lisa keedetud pasta ja spinat. Vala juurde rõõsk koor ning riivitud juust, vajadusel maitsesta. Kuumuta veidi, kuni vedelik pakseneb. Serveeri kohe.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar